Maalämmön ammattilainen


Energian hintojen noustessa lämpöpumput ovat vallanneet alaa kiinteistöjen lämmitysmuotona. Uudisrakentajista jo yli puolet valitsee maalämmön kotiinsa ja iäkkäät öljy- ja puulämmitykset ovat siirtymässä kovaa vauhtia maalämpöön. Lämpöpumput ovat kiistatta tämän päivän ja tulevaisuuden lämmitysmuoto ja tuotteet alalla ovat pitkälle kehittyneitä ja toimintavarmoiksi todettuja.

Alan kehitys oli nähtävissä vuosituhannen vaihteessa kun energian hinnat lähtivät nousuun ja ympäristöasiat synnyttivät julkisuudessa keskustelua yhä enemmän. Olemme olleet mukana seuraamassa tätä kehitystä ja lämmitysurakointimme on keskittynyt lämpöpumppujen myynti-,    asennus- ja huoltopalveluihin. Vahvan kokemuksen myötä pystymme tarjoamaan alan parhaat tuotteet kilpailukykyisin hinnoin.


Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun lämpöpumpun mitoituksesta asennukseen ja käytönopastukseen saakka. Toimitamme maa- ja ilmalämpöpumput paikalleen asennettuina. Asennuskalustomme on hankittu saneerauskohteet huomioiden ja suurin osa yrityksen liikevaihdosta syntyy olemassa olevien öljy- ja puulämmityksien vaihdoksista maalämpöön. Urakkaan sisältyvänä hoidamme lämmityskattiloiden ja varaajien purkutyöt sekä timanttiporaukset.

Edustamme laadukkaita Bosch ja IVT lämpöpumppuja. Ruotsalainen IVT ja saksalainen BOSCH ovat Euroopan johtavia lämpöpumppujen toimittajia. Olemme Boschin ja IVT:n valtuutettu huoltoliike ja yrityksellämme on lämpöpumppu-urakointiin vaadittavat TUKES:in kylmäasennuspätevyydet. Palvelemme asiakkaitamme Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueella ja tarvittaessa pidemmällekin.


Lämmitysjärjestelmän uusiminen on investointi kymmeniksi vuosiksi eteenpäin ja laadukkaasti suunniteltu maalämpöjärjestelmä edellyttää kohteeseen tutustumista, jossa otetaan huomioon mm. kiinteistön energiantarve ja laitetila. Myös nykyisen lämmönjakoverkoston vaatimukset tulee ottaa huomioon laitteiston suunnittelussa ja asennustavoissa. Asennamme lämpöpumppulaitteistot aina energiataloudellisinta ja toimintavarminta tapaa sekä alan parhaita tuotteita käyttäen. Tilaa tarjouskäynti kohteeseesi, saat maksutta tarjouksen lämpöpumpusta paikalleen asennettuna.Soliditet on myöntänyt 15.12.2013 Laatulämmölle korkean AA-luottoluokituksen.

Lisätietoja
 Tuotteiden takana johtava lämpöpumppujen kehittäjä

IVT on kehittänyt ja valmistanut lämpöpumppuja 40 vuotta. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Ruotsin Tranåsissa, jossa myös alan kansainvälisesti edistynein, 50 henkilöä työllistävä tutkimus-, tuotekehitys- ja testauslaboratoriomme. Tavoitteenamme on, että tuotteillamme olisi koko elinkaarensa aikana mahdollisimman pienet ympäristövaikutukset. Saimme jo 2005 ensimmäisenä lämpöpumpputoimittajana oikeuden käyttää Joutsenympäristömerkkiä. IVT: n lämpöpumppuja markkinoidaan ja myydään Suomessa koko maan kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. http://www.ivt.fi/

Bosch-konserni on maailman johtavia teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ajoneuvo- ja teollisuustekniikkaa, kulutustarvikkeita sekä rakennusteknisiä tuotteita valmistavan konsernin liikevaihto on yli 50 miljardia euroa vuodessa, ja sen palveluksessa on yli 300 000 työntekijää. Konserni käsittää Robert Bosch GmbH:n sekä sen runsaat 350 tytäryhtiötä yli 60 maassa. Myynti- ja palveluyhteistyökumppanit mukaan lukien Bosch on edustettuna noin 150 maassa. Maailmanlaajuinen kehitys-, tuotanto- ja myyntiverkosto on Boschin jatkuvan kasvun perusta. Bosch käytti vuonna 2011 tutkimus- ja tuotekehitystoimintaan yli neljä miljardia euroa ja teki maailmanlaajuisesti yli 4 100 patenttihakemusta. Tuotteidensa ja palvelujensa avulla Bosch parantaa elämänlaatua ja tarjoaa innovatiivisia ja hyödyllisiä ratkaisuja.