Markkinoiden laajin lämpöpumppuvalikoima

 

Jokaiseen kiinteistöön

Lämpöpumppumme ottavat lämpöä maasta, kalliosta, vesistöistä, ulkoilmasta tai poistoilmasta. Se tarkoittaa sitä, että meiltä saat taloosi aina sopivan lämpöpumpun, riippumatta siitä missä asut, kuinka talosi lämmitys on ennestään hoidettu tai oletko rakentamassa kokonaan uutta taloa.

 

Asiantuntijat palveluksessasi

Bosch ja IVT-lämpöpumppuja asentavat aina hyvin koulutettu ja hyväksytty jälleenmyyjäkunta. Heidät on koulutettu arvioimaan talon energiankulutus kokonaisuutena, ja siten he osaavat valita sinulle parhaat säästömahdollisuudet tulevaisuuttakin ajatellen. Teet yhteistyötä todellisten ammattilaisten kanssa, ja saat veloituksetta laskelman juuri sinun rakennuksesi säästömahdollisuuksista.

 

Joutsenmerkki ensimmäisenä

Me esittelemme useimmiten uudet tekniset ratkaisut ensimmäisenä, ja me pidämme kehityksen liikkeellä. Huhtikuussa 2005 saimme myös parhaimman todisteen tekemästämme ympäristötyöstä, sillä meille myönnettiin ensimmäisenä lämpöpumppuvalmistajana Joutsenmerkki. Joutsenmerkin kovien vaatimusten täyttymisen myötä me voimme tarjota lämpöpumppuja sinulle, jolle ympäristö on vahva peruste lämmitysjärjestelmän valinnalle.

 

Suurin Euroopassa

Bosch Thermotechnik ja IVT ovat asuintalojen lämmityksen johtava ryhmittymä Euroopassa. Siten meillä on myös käytettävissämme alan huipputekniikka ja paljon resursseja tutkimukseen ja kehitykseen.